walla var boyle biri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. boyle biri yok
  2. aslinda boyle biri yok
  3. aslinda ben boyle biri degilim
  4. walla walla
  5. walla
  6. chris walla
  7. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  8. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  9. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  10. biri gider biri gelir ayni bok

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walla var boyle biri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walla var boyle biri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walla var boyle biri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walla var boyle biri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dilek tutarken heyecanlanmak » nobody likes me » yaran facebook gruplari » kiyamet gunu gazete mansetleri » bantumi » gooddua » roze » uc maymun » zippo » ah edip inlerim » obatala » kisisel ileti yazma sacmaligi » askin baslamadan bitmesi » aritra » tarnally » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » leica » uzun esek oynayan kizlar » cocuklar » dokundugun her seyin altin olmasi » ordekbasi » sevdicegin ruyasinda olmak » state of play » soktum girdi » bagirsaklarini desmek » telepati » henry kissinger » enerjik » altinoluk » i belong to che » internetten kopamamak