walla sonuna kadar cimbomluyum defnecim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sonuna kadar
  2. sonuna kadar izleyin
  3. bu isi sonuna kadar goturecegim
  4. muzigi sonuna kadar acmak
  5. sonuna kadar geldim askin
  6. sonuna kadar destekledigim kampanyadir
  7. sarkilari sonuna kadar dinleyemeyen insan
  8. kitabi sonuna kadar okumak ve okumamak
  9. tizi ve basi sonuna kadar acmak
  10. maasi ay sonuna kadar yetirmeye calismak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walla sonuna kadar cimbomluyum defnecim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walla sonuna kadar cimbomluyum defnecim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walla sonuna kadar cimbomluyum defnecim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walla sonuna kadar cimbomluyum defnecim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evet » purchasing power parity » tematik entry mode on » call me » aglatan sarkilar » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » ulkucu » mekandan ayri ayri ayrilmak » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » sozlukte abartilan seks muhabbeti » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » mustafa » mekkare » kurdun gelini » yemekteyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosvermis bunye » isim sehir » universitede fotokopi ceken eleman » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » iscilerin sosyalist partisi » bazal metabolizma » yasam » kevase ruh » galatasaray in ezeli rakibi » komunizm » dua etmek » mikrofon sungeri » iab » vangelia pandeva dimitrova