wall street institute 

kapat
  1. Farklı bir ingilizce kursu, ders saatlerinizi kendinizin belirlemesi, çalışmaya laboratuardan başlayıp en fazla 4 kişilik olan sınıflarda devam edilmesi,(ki bazen teke tek bile olabiliyor) çeşitli konuşma gruplarına katılabilmeniz kursun özelliklerinden.
    #1291578 (P.stranger, 11.02.2007 22:41)
  2. birazcık iradesiz iseniz, kendi programınızı kendiniz yapamıyorsanız kesinlikle gidilmemesi gereken yerlerden, sürekli erteleyen insanların kayıt olmaması gereken kurslardan.
    #2060776 (P.stranger, 03.08.2007 02:35)
  3. kursa girildiği andan itibaren ingilizce konuşulmaya özen gösterilmesi dil öğrenmek için en önemli şey olan doğallığın oluşabilmesi için gerekli ortamı sağllıyor. hatta bu kural ömrünü ingilizce öğrenerek geçirmiş ancak yurtdışı tecrübesine sahip olamayan yerli öğretmenlerin de pratiklerinin gelişmesinde fazlaca yardımcı oluyor.
    #3811360 (tutunamayanlardan, 13.08.2008 11:23)
  4. kurs girişindeki kayıt görevlileri çok komik olan kurum. şöyle ki bu yavrucaklara öğrencilerle ingilizce konuşun talimatı verilir ama gerek utandığından gerek de saçma bulduğundan ingilizce konuşmayı yeğlemeyen öğrenci arkadaşlar buna pek imkan tanımazlar.

- hello aylin , how can i help you?
    + bu akşamki ders iptal mi olmuş onu soracaktım.
    - bir saniye hemen bakıyorum...
    #3876775 (leblebi tozunun hastasiydim, 27.08.2008 10:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wall street institute başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wall street institute ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wall street institute nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wall street institute. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nostalgiaplatz » olenle olunmez » dingil ruh » kis » yaran ayarlar » netsozluk » kriz enlemesine gecti » leylifer » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » umit karan » askin baslamadan bitmesi » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » ya rock ye rap » hocaniz mancini golcunuz oliviera » inam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » winston premier » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » kederli ruh » arkadasim seytan » taygun erdem » streng » yaran okul muduru laflari » kimse bilmez » fuck buddy tarafindan terk edilmek » nahak » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » mustafa rakim efendi » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » uludag sozluk hakkinda ne dediler