walkmanlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. walk over
  2. walk with me
  3. i walk beside you
  4. i will always walk alone
  5. you will never walk again
  6. i shall not walk alone
  7. don t walk away
  8. walk out
  9. i walk alone
  10. we will never walk again

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walkmanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walkmanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walkmanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walkmanlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kim smith » meric erkan » osurmayan kalmasin » kafkasli » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » dalli gullu » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » oas » the hurt locker » ucuz » altini cizmek » kabadayi » orospu cocuklugu » garabet » mekkare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » good dua » ajax cape town » box to box » celim » severek ayrilanlar » marc jacobs » 40 larin cocuklari » alnac » 1908 » yamaha midnight star » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » yoruba » ajansspor com » vok baligi » dunya bir gundur o da bugundur