walkman phone 

kapat
  1. *sony ericsson'un 2 senedir üretip sattığı, telefon olmakla beraber çok kaliteli ses sistemiyle müzik dinleyebildiğiniz, walkman özel isminin kullanıldığı telefon modelleri.**
    #2165884 (rantulas, 20.08.2007 15:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walkman phone başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walkman phone ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walkman phone nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walkman phone. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » trollere duyulan yapmacik nefret » karl malone » karafaki » sedir adasi » almadigi dersin sinavina giren adam » nuri pakdil » sabanci holding » olenle olunmez » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » sanat yonetmeni » kisisel sanrilar » oss 2010 » 20 lerde cocuk olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliga gore oy vermek » vazelin varken baska kremler kullanmak » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » erdal celik » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » hyundai i20 » elit sovenizmi » gun donumu » cemsbg » schenklears » alew hala tanisamadik » crzytarantla » son oylanan entryleri alt alta okumak » ben sizofren degiliz » gaza gelip olmayan basliga entry girmek