walker 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ian walker
  2. sky walker
  3. day walker
  4. the walker
  5. kit walker
  6. karen walker
  7. paul walker
  8. susan walker
  9. the snow walker
  10. polly walker

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walker. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » 4 » new star soccer 4 » facebookta pokelenmek » kusur » eroin » iscilerin sosyalist partisi » cocukken yapilan salakliklar » junior reklam yazari » turkiye nin en komik kadini » okulu asmak » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » beyin gocu » atlas » nocturnal concerto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ifa » reserve requirements » mustafa » uyan alim » gokhan gonul dostlari » yemekteyiz hasan » laughing out loud » seks » tematik entry mode on » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » kizlara deger vermek » mim kemal oke » tepetaklak » adanaspor