walibi 

kapat
  1. belcika wavre'de ki eglence merkezi. turlu atraksiyonlarin icinde bulundugu, belcika'ya katlanmak icin gerekli 5 10 yerden biri.
    bir digeri icin
    (bkz: bobbejaanland)
    #3680851 (medyun, 18.07.2008 03:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walibi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kapin her calindikca » fuck buddy tarafindan terk edilmek » soverek ayrilanlar » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » 16 kasim 2008 galatasaray ibb spor maci » nasil zor simdi » ibadet kulfet degil nimettir » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » dost sen mi geldin » atletini donunun icine koyan insan » hande dane » sefer tasi harekati » sabri bogday » musliman » ayrimcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumhuriyet halk partisi » nostalgiaplatz » gecmeyen hickirik » cete savaslari » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » osman durmus » rachel de queiroz » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » tayyibim sagolsun » uluslararasi savas suclari mahkemesi » state of play » pipi lakaplari » wikipedia nin kapatilmasi » 85 li misin lan