wald platz 

kapat
  1. yeşil meydan. almanya'nın birçok yeri, şehir içi dahi olsa ormanlık çimenlik olduğu için çoğu şehirde rastlayabileceğiniz bir meydan ismi. hatta çevresindeki sokağada hemen wald strasse adı verilir ki anlam tamamlansın.
    #3603845 (heros, 01.07.2008 06:09 ~ 06:10)
  2. almancada yesil alan anlamina gelip siklikla parklarda surada burada kullanilir. gercekten diger yerlere gore daha yesillik bir alansa, "burasi bu sehrin yesil alani" denilebiliyorsa caddenin ismi waldsttrasse olur. bu waldstrasse ismi her yerde kullanilmaz ayrica.
    #3836116 (der meister, 18.08.2008 19:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wald platz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wald platz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wald platz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wald platz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dilek tutarken heyecanlanmak » universitede fotokopi ceken eleman » insomnia » suspicious minds » bencil kederler » gultekin avci » mercedes b serisi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » kara carsafli chp liler » issiz adama kizini vemeyen baba » rab » oglum benim » hepimiz goril gibi killiyiz » hasmet babaoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sisirdim abdominalleri » amsukatif » naftol » egil kopek » alternatif cinsel organ lakaplari » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » lucarelli99 » kendi sildiklerim » the edge of love » yalnizliktan devren kiralik » nagra » tematik » pokelere gelesin » i am not anti social society is anti me » 60