wake up dead 

kapat
  1. megadeth'in 86 çıkışlı Peace Sells, But Who's Buying? albümünün giriş şarkısı.
    sözleri ;

I sneak in my own house,
    It's four in the morning,
    I had too much to drink,
    Said I was out with the boys,
    I creep in my bedroom,
    I slip into bed,
    I know if I wake her,
    I'll wake up dead,

I wonder, will she find out,
    About the other, other lover,
    Diana.

Wake up dead, you die,
    Wake up dead, and buried,
    Wake up dead, you die,
    Wake up dead.

şuralarda bir yerlerde klibi de olacaktı bunun ;

http://www.youtube.com/watch?v=mWn-KRPCWiA +
    #622246 (gothic evil, 10.09.2006 14:16 ~ 08.03.2008 15:08)
  2. megadeth'in hayvan parçası. "Slayer mısınız ulan!" dedirtir insana.
    #2007675 (double cross, 25.07.2007 16:32)
  3. naaşı kaldıralım.
    #2007683 (galapagoslu iguana, 25.07.2007 16:32)
  4. (bkz: wake the dead)
    #2007699 (sweet leaf, 25.07.2007 16:34)
  5. sen kalk ta ben yatam tarzı söylemdir.
    #2007746 (alonejuveline, 25.07.2007 16:42)
  6. sololarının çoğunu dave mustaine in attırdığı hayvani bir eser.başyapıt.
    #4088217 (seksi gitar solosu, 14.10.2008 19:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wake up dead başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wake up dead ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wake up dead nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wake up dead. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sanat yonetmeni » lady angellyca » hazir cevap » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » bir arkadasim ekolu » bim in insanliga kazandirdiklari » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » love is wicked » elveda rumeli » dreams » mintaka » fuck buddy tarafindan terk edilmek » isten ayrilma bildirimi » caba uzerine » can t stop » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » good dua » ya rock ye rap » kimi kimi » ayse sule bilgic » kathryn bigelow » tansas » alti sadirvan ustu minare » mercedes b serisi » yazar oldunuz » jainizm » sozluk yazarlarinin web siteleri » ruyada kosamamak » 250 gram » kirac » aritra