wake on lan 

kapat
  1. süpersonik bir bios özelliği. internet veya lan üzerinden, herhangi bir bilgisayardan, bu özellik aktive edilmiş başka bir bilgisayarın 7'ınci portundan belli programlarla bir paket göndererek, bu bilgisayarın açılmasını tetikleyebiliyorsunuz. "ne işimize yarayacak?" sorusuna kendi kullandığım yöntem ile izahat getireyim;

öncelikle, cep telefonuma, internetten bulduğum bir java programcığı yükleyerek, "wake on lan" paketi gönderebilir hale soktum. daha sonra, bir router'ımın firewall'unda, 7'inci port'u dışarıdan erişilebilir hale getirdim. dışarıde, bilgisayarıma erişmem gerektiğinde, bilgisayarımın ip adresine cep telefonum ile "wake on lan" paketi gönderip açıyor, daha sonra remote desktop ile bilgisayarıma erişiyor, işlemlerimi gerçekleştiriyor, daha sonra bilgisayarımı kapatıyorum.
    #2216665 (endirekt serbest vurus, 28.08.2007 17:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wake on lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wake on lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wake on lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wake on lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» marta lynch » kabana » sisirdim abdominalleri » vucut kokulari » tasaklarim » fenerliyim ama tedavi goruyorum » nukleer » fare imleci » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » gasyan » yoresel isinma » ilk gecesinde moderator olan yazar » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » sol framenin gulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulvi guveneroglu » arkadasim seytan » tehzil » mavi defter internet dergisi » internet solculugu » icat cikarmayin » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » pante rei » ergen e kon teror orgutu » deniz ve mehtap » birsam » yade » tayyib madencilik » kim smith » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak