waiting on an angel 

kapat
  1. ben harper şarkısı,

Waiting on an angel
    one to carry me home
    hope you come to see me soon
    cause I don't want to go alone
    I don't want to go alone
    Now angel won't you come by me
    angel hear my plea
    take my hand lift me up
    so that I can fly with thee
    so that I can fly with thee
    And I'm waiting on an angel
    and I know it won't be long
    to find myself a resting place
    in my angel's arms
    in my angel's arms

So speak kind to a stranger
    cause you'll never know
    it just might be an angel come
    knockin' at your door
    knockin' at your door
    And I'm waiting on an angel
    and I know it won't be long
    to find myself a resting place
    in my angel's arms
    in my angel's arms
    Waiting on an angel
    one to carry me home
    hope you come to see me soon
    cause I don't want to go alone
    I don't want to go alone
    don't want to go
    I don't want to go alone
    #1670244 (havada panik, 21.05.2007 18:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waiting on an angel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waiting on an angel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waiting on an angel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waiting on an angel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 20 saniye kurali » eksiltmek » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » uzun entrylerin okunmamasi » ekskavator » akilli bilgili kulturlu ulkucu » deniz gezmis » sozlukte reklam yapmak » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » webcam acan kizin cirkin cikmasi » vok baligi » the curious case of benjamin button » personel servisinde uyuyan adam » yildizsozluk » schindler s list » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » kabana » sozlukle ilgili istekler » fifi » zeka » matrixxx reloaded » buyulu gercekcilik » sikayetvar com » yazar oldunuz » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » vakit tamam » yavuz atar » kim arti oyladi lan beni » hasan vezir