wait and bleed 

kapat
  1. scream 3 soundtracki slipknot şarkısı.
    #238284 (monolith, 13.05.2006 02:06)
  2. i've felt the hate rise up in me...
    kneel down and clear the stone of leaves...
    i wander out where you can't see...
    inside my shell, i wait and bleed...

i wipe it off the tile, the light is brighter this time
    everything is 3d blasphemy
    my eyes are red and gold, the hair is standing straight up
    this is not the way i pictured me
    i can't control my shakes, how the hell did i get here?
    something about this, so very wrong...
    i have to laugh out loud, i wish i didn't like this
    is it a dream or a memory?

get outta my head cuz i don't need this
    why didn't i see this?
    i'm a victim - manchurian candidate
    i have sinned by just
    makin' my mind up and takin' your breath away

you haven't learned a thing
    i haven't changed a thing
    my flesh was in my bones
    the pain was always free

and it waits for you!
    #1011218 (st27, 17.12.2006 14:54)
  3. slipknot'ın piyasa olmuş şarkısıdır scream 3 yüzünden. corey'in sesinin tadına varabilirsiniz iki şekilde.
    #1649587 (beholderr, 16.05.2007 12:31)
  4. slipknot'ın en gaz şarkılarından biridir...

(bkz: evimizdeki eşyalara zarar veren şarkılar)
    #1649673 (beyaz etli prens, 16.05.2007 13:18)
  5. aşırı derecede hastası olduğum şarkıdır.ilk duyduğum andan beri her duyuşumda ilk duyduğum ana gittiğim şarkıdır.
    #2318950 (cherie, 15.09.2007 02:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wait and bleed başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wait and bleed ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wait and bleed nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wait and bleed. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hep bana rabbena » merlin » anna vissi » adidas » mim kemal oke » burden » duende » arka sokaklar » harbi » zeka » 8888888888888888888 » isin bilimci » hamidiye alaylari » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pilotmont » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » yemekteyiz hasan » yaran okul muduru laflari » yesil » sari cizme » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » god is a dj » milletler arasi » bir tikkynin namaz kilmasi » toni kroos » anka mall » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » cassio de souza soares lincoln