wahshe 

kapat
  1. yeni bir nesildaş. *
    #2288103 (finally free, 09.09.2007 16:16)
  2. internetten counter strike oynadığım zamanlar, oynadığım serverlardan birinde bir yöneticinin rumuzuydu. hile kullanmadığım halde az banlamamıştı beni hile nedeniyle. yazar olanı oradaki yönetici midir değil midir bilinmez tabi.
    #2408333 (Gerko, 01.10.2007 01:12)

© 2008 - uludağ sözlük

wahshe başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wahshe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wahshe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lolita lempicka » kutsal kase » emma » yapilmis en iyi arabesk sarkilar » basin toplantisinda sarki soylemek » oldugu kadar » lost un ergenekon baglantisi » fikra anlatamamak » ortucu entelijensiya » umit besen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci