waho 

kapat
  1. world arabian horse organisation. dünya arap atı örgütü.
    #1105915 (grand ekinoks, 04.01.2007 20:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waho başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waho ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waho nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waho. Copyright of the articles are belong to their authors.

» unique » bilgisayariyla konusan insan » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » eksiltmek » basulke » turkiye nin en komik kadini » sevgili de olsa insan hayvandir » topshop » oss 2010 » ben tovbemi geri aldim » bir fuck buddy im bile yok » alevi » ust kesimin chp yi desteklemesi » lancel » sabanci holding » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yari turbanli kadin » kac ortali defter alalim sorunu » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » ss lazio » ah edip inlerim » grup seks partisinde acikta kalan mal » izmir ekonomi universitesi » bir erkekten beklenenler » yalcin kucuk » arti oy vermenin huzuru » fenerbahce sukru saracoglu stadi » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » klug » kuresel kriz » bana niye selam vermedin diyen insan