wages of sin 

kapat
  1. 2001 çıkışlı arch enemy albümü.death metal severlerin arşivinde bulunması gereken albümlerden.

1 enemy within
    2 burning angel
    3 heart of darkness
    4 ravenous
    5 savage messiah
    6dead bury their dead
    7 web of lies
    8 the first deadly sin
    9 behind the smile
    10 snow bound instrumental
    11 shadows and dust
    #391546 (wolfshade, 02.07.2006 15:26)
  2. amott kardeşlerin kariyerinin ve grubun en üst noktası olan, yapılmış en iyi melodic death albümlerinden biri.

burning bridges'ten sonra pek bi sevdiğim johan liiva'yı, gruptan şutlayan michael amott'un metal piyasasına bi* armağanı olan angela gassow karısının, inanılmaz vokal performansıyla tüm metal piyasasını karıştırdığı ilk albümdür.

bu albümde daniel erlandson,o yaşta o davulları nasıl çalmış anlaşılması güç. ayrıca bir dönemin her yerde aranan basçısı sharlee d angelo ile amott kardeşlerin hız manyağı sololarının uyumu sayesinde dinlenirlik tavanda seyreder.

son olarak bu albümün çıktığı dönem için mükemmel olarak görülen saund'unun arkasında piyasanın en iyi prodüktörü olduğu su götürmeyen frederic nordstorm'un eşsiz yeteneği olduğunu söylemek gerekir. ki zaten kendisi de bu albümü gazlayabildiği kadar gazlayarak*; grubun, bugünkü geldiği noktaya ulaşmasında büyük emeği geçen biridir.
    #3833207 (accelerated, 18.08.2008 03:01)

© 2008 - uludağ sözlük

wages of sin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wages of sin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wages of sin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birlikte olecek miyiz » when i get home » yan bakmak » enderun sevgiler » american pie beta house » deli osman » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » erketede bekleyen saz ekibi » hazreti muhammed » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » cok yorgunum » nba 2k9 » cocuklarin arasinda olgun kalmak » move » online » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » egzorsizm » ben wallace » bim » belgetor » cimbom sozluk » dilber kocarslanli » bulent uygun » buy more » erkek kardes » calculus » milla jovovich » burda mi yersiniz paket mi yapalim » cik televizyona de ki ben musteriyim » buyumek