waffen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. waffen ss

© 2008 - uludağ sözlük

waffen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waffen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waffen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alvin ailey american dance theater » ben garanti cennete giderim diyen insan » jay jay justified » shame and scandal in the family » vay amina koyim » nefretin discileri hasta etme nedenleri » harun yahya vs einstein » gossip girl » knockin on heaven s door » ebabil » reverie harlequin forest » kopush fm » cocukken yapilan salakliklar » ikinci kadin » no tanri no cry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nevarki » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » uds » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » toprak mansion » ac dersen acarim christina aguilera » crematory » orhan ayhan » mottoman » brokerx5 ya da mustang » el kurutma makinesi » yaran facebook gruplari