wael reyad 

kapat
  1. championship manager 2001-2002de al ahly adlı takımda forma giyen misirlı 18 yaşında ki genç yetenek. yapılan ilk transferlerdendir. forvete koyarsanız gol kralı, orta sahaya koyarsanız asist kralı, amc oynatırsanız iki istatistiktede hatrı sayılır rakamlara ulaşır. satılmamalıdır. illa ki satılacaksa 20 milyon dolardan aşağısı kurtarmaz.
    #678009 (arude50, 29.09.2006 18:49)
  2. özellikleri oyunun başında karşılaştığınızda bi işe yaramaz gibidir ama tercih edilmesi gerekir, "ben naptım bir canavar yarattım" dersiniz, diğer yandan sinsice gülersiniz.. kısacası faydalı bir eleman..
    #683891 (intensivecare, 01.10.2006 18:01)
  3. sakaryaspor, gaziantepspor'u geçtim barcelona veya milan ile açtığım oyunlarda bile en önce almak istediğim adamdır. sağ-sol kanat ve ofansif ortasaha işlevini fazlasıyla verir. profil olarak ceyhun eriş'ten kötü gözükür ama çok verimlidir. o gol attımı siz de yerinizde takalar atarsınız. oyunun ufak ama yararlı bir hilesidir. el emeğidir, göz nurudur...
    #1138665 (berbay, 11.01.2007 19:16)
  4. cm 2001-2002 oyununun çok çalışan ,çok gelişen ,büyük başarılara imza atan ,nerde oynatsanız iyi oynayan favori genç oyuncu
    #1318147 (ben harper, 18.02.2007 02:33 ~ 02:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wael reyad başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wael reyad ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wael reyad nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wael reyad. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tuvalette uyusmus bacakla oynamak » sew7 » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » the edge of love » the curious case of benjamin button » zehir » bir bayandan beklenenler » susmak » barack obama turkmus » trigger » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » vaudeville for vendetta » el camino de los ingleses » bagirsaklarini desmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gimenez » hamidiye alaylari » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » tuvalete tek basina girememek » hazir cevap » bugun e basacakken faka basmak » ekmek kizartma makinesi » dunya bir gundur o da bugundur » kac kisiyiz biz » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » erno rubik » balik burcu erkegi » aqua quorum » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek