waders 

kapat
  1. Bele kadar suya girmeyi sağlayan su geçirmez balıkçı pantolonuna verilen ad.
    #1637383 (zekirdekci_, 13.05.2007 01:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waders başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waders ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waders nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waders. Copyright of the articles are belong to their authors.

» esantiyon » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » circus » ozgurlugun hissedildigi anlar » erkekler marstan kadinlar venusten » turkiye is bankasi » legendary » henrik nielsen » fethullah gulen » mulayim » ayse sule bilgic » alew hala tanisamadik » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » izmir ekonomi universitesi » rasim kaygusuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozlugu satmak » 20 lerde cocuk olmak » mercedes b serisi » havva yilmaz » lucarelli99 » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » can kurtaran » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » kurt degil kurdistan dusmani olmak » cekcek » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » ben tovbemi geri aldim » tahta kola kasalari