wachovia 

kapat
  1. buyucek amerikan bankalarindan. guney'de daha yaygin.
    kuzey'de gozumuze cok carpmiyor kendileri. buralari bank of america istila etmis zira.
    #1553289 (Confusedy, 22.04.2007 05:35)
  2. north carlina'da finans konusunda calismak isteyen bunyeler icin pek cazip bir secenek.
    #1553293 (Confusedy, 22.04.2007 05:36)
  3. abd'de yaşanan ekonomik çöküntünün son kurbanı olan dev şirket.

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=32458
    #4039565 (protest sanayici, 03.10.2008 16:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wachovia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wachovia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wachovia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wachovia. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pati cekmek » armonia somers » blod » bafilesmek » huseyin uzmez » satisfaction » jadeh » hasan vezir » gul sarabi » yade » mutluluk » nurhak k » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » ohannesburgerler » fuck buddy tarafindan terk edilmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » linger » sut ile sigara icmek » kan sporu » usuyorum oyleyse hava soguk » turk futbolunun dunyadaki yeri » yemekteyiz » ask degil » beyin gocu » crab dance » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » shownomercy com » bayern munchen » sol frame e mode istekleri » yaran msn iletileri » hattat yusuf sezer