waaw eksilemissin yavrum 

kapat
  1. aferim yavrum, ellerin dert görmesin anlamını taşımaktadır.

gözlerinden öperin. gel şöyle kucağımda nefes al, deyu eklemek istiyorum.
    #4046734 (nametai, 05.10.2008 01:10)
  2. (bkz: wışş ne güzel eksilemişsen sen öyle)
    #4046771 (pierre mardin, 05.10.2008 01:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waaw eksilemissin yavrum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waaw eksilemissin yavrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waaw eksilemissin yavrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waaw eksilemissin yavrum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cencen » ikea ya gitmek » el camino » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » garabet ten inciler » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » kuru laf » farkinda olmadan gammazlarla atismak » yalova » fahise ruh » leylifer » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » entry ve nick uyumu » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » sabanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hande dane » erkek olmaktan tiksinilen anlar » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » on ikinci cumhurbaskani » memesi var diye hava atan erkek » vatan » michael dawson » solmak » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » yerli erotik dizi ismi onerileri » sagat » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » winnie the pooh » kara kuvvetleri komutanligi