waarom niet 

kapat
  1. hollandaca'da "ama neden değil" demektir.
    #917986 (real betis, 27.11.2006 19:28)
  2. orijini almanca warum nicht olan soru.
    #2060983 (meister writer, 03.08.2007 03:27)
  3. motamot çevirirseniz 'ama neden degil' diyebilirsiniz. ama neden olmasin demek daha dogrudur.
    #3018863 (medyun, 17.02.2008 17:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waarom niet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waarom niet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waarom niet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waarom niet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uyurken sutyen takmayan kadin » kuresel kriz » kurtlar vadisi pusu » vucut kokulari » gelenege isyan da gelenekseldir » kurt sorununa cozum onerileri » erkeklere deger vermek » kirac » ordinary day » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » desiree » tiki » poisongirl » turk futbol tarihini yakan sozler » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yavuz atar » tukenecegiz » orospu cocuklugu » teno » catania calcio » turkiye de sokakta kalmak » denizde karizmayi cizen hareketler » onceki gunun begenilen entryleri » erkek kokusu » turuncu sacli kadinlar » zuhur » dib sahne » ozledim » nuri alco » deniz yilmaz