w3schools 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. w3c
  2. w3egitim

© 2008 - uludağ sözlük

w3schools başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. w3schools ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu w3schools nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rui manuel trindade jordao » birbirine benzeyen sarkilar » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » soganli sirkeli ayran » sozlukteki rizeliler » iphone 3g » gotik hatuna parmak atmak » caca » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » parallel synchronized randomness » scooterda aglamak » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » facebook u olmayan uuserlar » yaratici fenerbahce taraftari » all i ina g there atkilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emmeli gommeli basliklar » football tycoon » emma shapplin » jean amerika nin salvaridir » izmir de carsaf giymek » azuhaha » nevarki » hayal kirikligi » mevsimsiz kar » addictive drums » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » yildirim demiroren » valon » butterfly caught