w124 

kapat
  1. mercedes'in 1986-1995 arasında ürettiği E serisi modelleririn kasa kodudur. Halefi w123 varisi ise w210'dur. Bazılarına göre Mercedes fabrikasından çıkan son gerçek mercedes 1995'te çıkmıştır. Gerçekten de w124'ler tamamen sorunsuz makinelerdir. Aynı zamanda da aşırı sağlamdır. Tank gibi üretilmişlerdir ve kaza anında arabaya pek hasar gelmemekle birlikte içindeki yolcuya tam bir şok yaşatırlar. *
    #2109564 (arkun, 11.08.2007 00:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

w124 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. w124 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu w124 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about w124. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurdun gelini » selcuk universitesi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » sabri bogday » sigircik » tematik yazar » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » kurt » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » boxer yazilari » migfer » gemlik fayi » uludag sozluk » erekte olmak icin yer arayan erkek » zor gunlerden geciyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hep bana rabbena » easy » bantumi » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » ask » bugun e basacakken logoya basmak » ulker coko misket » kasap havasi » hastasi olunan seyler » charmacha » kriz enlemesine gecti » ataturk milliyetciligi » yasar anter » durduk yere pasta kesmek » catali bicak olarak kullanmak