w yazarim dabilyu okurum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hem zaman okurum hem cumhuriyet okurum
  2. dabilyu ya cift v demek
  3. ben yazarim her yere yazarim
  4. sen yaz ben okurum linki
  5. sartre da okurum moliere de
  6. kitap okumam not okurum
  7. ben senin ruhunu okurum
  8. kur an da okurum makyaj da yaparim
  9. bos zamanlarimda kitap okurum
  10. kimse okumazsa ben okurum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

w yazarim dabilyu okurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. w yazarim dabilyu okurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu w yazarim dabilyu okurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about w yazarim dabilyu okurum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» grup seks partisinde acikta kalan mal » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » fasizm » ka ri bahir » filoz » cassio de souza soares lincoln » eski sevgililerle simit oynamak » kaka » liverpool besiktas maci hatira tisortu » donersen » attirmayi seviyorum » ikimiz bir fidaniz » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » rauf versan » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruyada kosamamak » cekcek » bilkent sarisi » umit karan » lezbiyenlik » totiman » hatalariyla sevmek » dua etmek » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » susarak haykirmak » tahsildaroglu peyniri » hic oy vermemis yazar » the fall » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » sky turk