vwl 

kapat
  1. açılımı volkswirtschaftslehre olan almanca kelime..
    kısaca iktisat da diyebiliriz.
    #159490 (can, 09.04.2006 19:15)

© 2008 - uludağ sözlük

vwl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vwl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vwl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulvar gazetesi » sosyalizm » asirtma golu » ask her seyi affeder mi » prozac » erken bosalma » time off olmedi » yaran diyaloglar » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » full metal jacket » sabri sarioglu nun topla birlikte kornere cikmasi » exclamar » osman can » eski sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » haydi gel bizimle ol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inertia creeps » capillarian crest » hainler sirtindan vurulur » anne ben geriye biraz zor donerim » i now pronounce you chuck and larry » coklu kisilik » benim annem bir melek » emo musun allah baska dert vermesin » 2012 olimpiyatlari » sozluk formati » kansas city shuffle » 24 » cinselligi ozgurce yasayan insanlarin ayiplanmasi » dshe teamsah » i elizabeth