vw 

kapat
  1. alman volkswagen markasının kısaltması.
    (can, 17.05.2006 11:37)
  2. kis. volkswirtschaft
    (prince, 18.05.2006 03:01)
  3. (bkz: Vietnam War)
    (bkz: Viking Warrior)
    (kani ronik, 08.08.2007 15:44)
  4. birbirinin yerine oldukça fazla kullanılan iki harf.
    (makinist, 08.08.2007 15:49)
  5. Almanya'nın wolfsburg şehrini simgeliyen, Porsche mühendisi Franz Xaver tarafından yaratılmış volkswagen logosunun iki harfi.
    (dalton ana, 13.08.2007 11:52)
  6. fau-ve şeklinde okunan alman araba markası.
    (filozofil, 13.09.2007 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» veli toplantisi » fatih terim » akarat i mevkuf » uyan » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » alttakiler tepeye » zeytinburnu » yukari maden kalesi » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » besiktas cola turka » serruh kaleli » kan » ahi mesut » aidatli uye » benzine yapilan zam » marcel proust » rus edebiyati » turbanli plaj voleybolcusu » neyzen tevfik » libero » iceri terligi » 17 mayis 2000 » karma » hayattan zevk alamamak » istanbul indymedia » avil » aysun ozbek » bucak kalesi » taharet muslugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa