vuze 

kapat
  1. azureus'un yeni ismi.
    #3608462 (Kajmer, 02.07.2008 05:42)
  2. 3.1.0.0 sürümü ile birlikte formerly azureus un yeni ismidir.
    azureus ismini neden bıraktınız sorusu üzerine 'aslında uzun zamandır düşünüyoduk ama kullanıcılar arasında kafa karışıklığına sebep olacağı düşüncesiyle alıştıra alıştıra değiştirdik.' şeklinde bir açıklamaları vardır.
    görsel değişikliklerin yanı sıra, diğer göze çarpan bir noktada 'friend boost' özelliğidir.
    şöyleki; vuze üzerinde arkadaşlarınızdan oluşan bir network kurdunuz. ne tesadüfki aynı dosyayı çekiyorsunuz friend boost sayesinde siz, diğer kullanıcılara nazaran birbirinizin bantgenişliğinden daha fazla yararlanıyorsunuz. ne kadar çok arkadaş, o kadar hızlı download.
    http://faq.vuze.com/?view=entry&entryid=239

bütün leechler bir swarmda toplandık, bide üstüne üstlük birbirimize torpil geçiyoruz.
    #3647835 (folie a deux, 10.07.2008 21:27 ~ 21:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vuze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vuze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vuze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vuze. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milgram deneyi » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » sabri bogday » atletini donunun icine koyan insan » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » okuma yitimi » football manager 2009 » dunyanin en guzel kadini » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » alevi » kumelenmek » kapin her calindikca » headshot » keep the faith » 16 kasim 2008 ales » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klostrofobi » selim kurtulan » basibozuk » caba uzerine » umit sayin » seovi » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » denizbank » sen bekle sen gec » netsozluk » esfele safilin » circus » yemekteyiz armagan » kara carsafli chp liler » sezin akbasogullari