vuruyoooo 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lan o topa oyle mi vuru goooooll

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vuruyoooo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vuruyoooo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vuruyoooo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vuruyoooo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk » cemsbg » el camino » nefes alsin yeter » rakamlarin dile gelmesi » zenci » cumhuriyet halk partisi » yhunuss » pain of salvation » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » gitmek ve gelmek arasinda » turk futbolunun dunyadaki yeri » kac kisiyiz biz » turk modernlesmesi » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esat korkmaz » diogo luis santo » siyasi kimligini bulamayan insan » cemaat evi » cassio ramos » sebepsiz icilmez » sisirdim abdominalleri » tukenecegiz » sevgili de olsa insan hayvandir » yoresel isinma » cem ozdemir » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » cikolatali pasta » merdumgiriz