vurusmak 

kapat
  1. argoda cinsel iliski anlamına gelmektedir.
    #549198 (barış, 17.08.2006 10:04)
  2. karşılıklı birbirine vurmak
    #549213 (t bag, 17.08.2006 10:13)
  3. işteş fiildir.
    #549214 (pafküf, 17.08.2006 10:14)
  4. türkçemizin uzamasının güzel örneklerinden biri.
    #549347 (cthullhu, 17.08.2006 11:18)
  5. verişmek, yiyişmek, çakışmak, ısınmak, tokuşturmak...vb. birçok türevi olan cinsel ilişki halini belirten kelimelerden biridir.
    orkestra hali için:
    (bkz: siki taşağına denk olup götü trampet çalmak)
    * *
    #786322 (Berserk, 29.10.2006 10:37)
  6. düşünüldüğü gibi bir durumdan uzak kelimedir. savaşlarda iki

düşman ön saffın birbiriyle karşılaşmasıdır.

+ben ne vuruşmalar gördüm evlat, ama bu vuruşma gördüklerimin en iyisiydi.
    (dede korkut)
    #2119736 (markasiz, 12.08.2007 19:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurusmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurusmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurusmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurusmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hazir cevap » schenklears » kiyamet gunu gazete mansetleri » issiz adama kizini vemeyen baba » djeep » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » cicciolina » kyriakos papadopoulos » uyan alim » bazal metabolizma » yilanlarin ocu » 80 lerin sonunda cocuk olmak » bird on the wire » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » nagra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » obesobofi » keske stadyumda da spiker konussa » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » sabr i cemil » kac kisiyiz lan biz » gadjo » poisongirl » citen » domination nation » uludag sozluk lazio taraftarlari » poisonx » 29 kasim 2008 » sikilmis gotun davasi » blod » yengec dansi