vururum lan hic acimam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu cigarayi acimam
  2. benim acimam yok ayol keserim valla adami
  3. vururum seni
  4. bir ben vururum bir de yer vurur
  5. vururum belki denize
  6. o kadar vururum ki sayamazsin
  7. bir baslik daha acarsan vururum
  8. devletin karsisinda kim olursa vururum
  9. senin kafana das kapitalle vururum
  10. bir cilginlik eder vururum seni

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vururum lan hic acimam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vururum lan hic acimam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vururum lan hic acimam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vururum lan hic acimam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » cinas » basliga gore oy vermek » nocturne » obesobofi » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » erekte olmak icin yer arayan erkek » lezbiyenlik » kablettarih » yasamaz » cassio » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » kardinalist yaklasim » sorunlari seviserek cozmek » moli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » makinizm » kac ortali defter alalim sorunu » hayalet gise » mahalle bakkalina acik mektup » iste budur ustat » sol framenin gulu » ibadet kulfet degil nimettir » enel hakk » hayal » hanimaga » ya rock ye rap » kurdistan universitesi » ankara universitesi hukuk fakultesi » hircin ruh