vurursa gol olur un uktesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurursa bok olur
  2. vurursa gol olur
  3. vurursa mor olur
  4. vurursa gol olur vurdu tac
  5. vurursa gol olur vurdu aut
  6. ukte uktesi
  7. sozlugun ilk uktesi
  8. bilinclendirme uktesi
  9. godumun uktesi
  10. anket uktesi vermek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurursa gol olur un uktesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurursa gol olur un uktesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurursa gol olur un uktesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurursa gol olur un uktesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yabgu » biz kac kisiyiz » yabanci gelin » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » sol elle entry girmek » 3797 » olenle olunmez » ask degil » orospu cocuklugu » aq » bayern munchen » issizlik » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » hazir cevap » michael dawson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sonya scarlet » kul ve kil » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » mete han » fare imleci » heart » chp nin dini siyasete alet etmesi » habir » serbest cagrisim » tales for bad girls » alternatif evlenme teklifleri » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » cencen » adanali » seninle bu konuyu tartismayacagim demek