vurur 

kapat
  1. deniz arcak'ın nerde albümünden bi şarkı. söyleyip söyleyebileceği en iyi şarkıdır zannımca.

Daha dün gibiydim bugün oldum
    Şimdi gün gibiyim yarın oldum
    Koşarak üstünden yıldızların
    Karıştım aylara sene oldum
    Bir dokunuş ki yarım kaldı ateşlerin yerini kül aldı
    Asırların nice yalnızlığı sanki boynumda asılı kaldı

Vurur gözlerime acımasız zamanlar nefretle
    Vurur gölgeleri sınırsız her yere beni bekler
    #965973 (redwinemania, 07.12.2006 23:26)
  2. deniz arcak ın artık klasik haline gelen ama eskimeyen güzellikteki şarkısı, arada dinlemek iyidir.
    #3432580 (whynot, 22.05.2008 19:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jose del solar » fok katliami » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » kendini bir bok sanan yazar » havva yilmaz » 41 » fleissig » uyumayan insan » gadjo » abaza » karim benzema » isin bilimci » platonik ask » taraf » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isci yuruyor bastan » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » kadinlarin haz noktalari » var misin yok musun » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » kreatif yazar » alevi » ekspres » 16 kasim 2008 ales » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » kizlar tuvaletine iseyen erkek » pvh19 » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi