vurun tuslara 

kapat
  1. semra hanimın pek sık kullandığı bir ifade.
    #2312264 (frozsgy, 13.09.2007 23:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurun tuslara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurun tuslara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurun tuslara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurun tuslara. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayat sen ne cabuk harcadin beni » musliman » armonia somers » trollere duyulan yapmacik nefret » yeni baslayanlar icin tematik mode » online olanlari alt alta okumak » box to box » 17 kasim » eski sevgililerle simit oynamak » attirmayi seviyorum » siirim geldi birakin beni » dohal » ahmet hakan coskun » memeler bas kaldirmis » john leshiba mosheou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » nagayka » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » sozlukteki kurt dusmanligi » tumay » sacmalama hakki » cellat » harbi » tahta kola kasalari » cemal hunal » anadoluyum ben » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » mutluluk