vurun turkceye 

kapat
  1. en basta neye vuruyon lan sen diye tepki gosterilen ama sonradan masumiyeti anlasilan hede.
    turk dili bey ve anadil hanim adli kahramanlarin basindan gecenleri anlatan mukemmel bir belgesel.
    asitweb.kayyo.com/?a=articles&p=112
    #748275 (markasiz, 17.10.2006 17:12)
  2. herkesin izlemesi gereken bir video.
    hala izlemeyipte izlemek isteyen varsa linkini veriyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=S54apxVdO0w +
    (bkz: gocam beni bilogladı)
    #1555852 (hekemen, 22.04.2007 22:57)
  3. Türkçe'mizin günümüzde karşılaştığı olumsuzlukların, "vurun kahpeye" filminden kesit sahneler üzerine seslendirme yapılarak sunulduğu hiciv.

eserdeki gericiliğin yerini, özentilik almıştır. "gerçek isimleriniz yok mu sizin?" sorusuna, "vardı bir zamanlar" diyerek verilen cevap, içler acısıdır.
    #2677587 (sonkuzu, 08.12.2007 21:25)
  4. (bkz: sozlukteki turkce rumuzlarin cok az olmasi)
    #3830543 (sonkuzu, 17.08.2008 16:07)
  5. (bkz: siz hala annenizin dilini mi konusuyorsunuz)*
    #3830701 (akmai, 17.08.2008 16:42)
  6. izlerken kriz geçirip boğulamama sebep olan trt'nin hazırladığı düşüncesi beni şaşırtan yetmedi nick'imden * utandıran video.

http://www.alkislarlayasi...c298ee725e6577d6e0a54e832
    #4203122 (portakalli irish cream, 08.11.2008 17:52)
  7. kürtçe başlıklarla üstü açık veya kapalı yapılır. sol frame şu an dikkat ederseniz görürsünüz.

(bkz: ez ji te pir hezdikim)
    #4203135 (leb demeden lebron james, 08.11.2008 17:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurun turkceye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurun turkceye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurun turkceye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurun turkceye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mercimegi firina vermek » internet solculugu » ask essogluessegi » ham on rye » uludag sozluk hakkinda ne dediler » rasim kaygusuz » yazar oldunuz » yaran youtube yorumlari » atlas » dua etmek » carsi » caba uzerine » cassio ramos » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » gooddua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » selahaddin universitesi » mintaka » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » yapilmis en aptalca dalginlik » aritra » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » yaran entryler » netsozluk » mavi defter internet dergisi » ayak fetisisti » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » cingene pilici » eksik okul » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak