vurun daha olmedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmedi mi daha o
  2. ahmet yildiz daha olmedi
  3. binbasi ernesto olmedi daha
  4. adam henuz olmedi biraz daha vuralim
  5. vurun ulan vurun ben kolay olmem
  6. vurun ibneye
  7. dersim i vurun
  8. once kadinlari vurun
  9. vurun kahpeye
  10. vurun turkceye

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurun daha olmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurun daha olmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurun daha olmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurun daha olmedi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozlugu satmak » beyaz muslumanlar » izmit » kalem » cinas » henrik nielsen » zookeeper » armonia somers » ankara universitesi hukuk fakultesi » sansim olsa kiz dogardim » uyurken sutyen takmayan erkek » ruyada kosamamak » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » after laughter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyimserlerin aptal sanilmasi » yaran msn iletileri » 80 lerin sonunda cocuk olmak » erkekler marstan kadinlar venusten » baddua » askin baslamadan bitmesi » garabet » bir suru » kimi kimi » baskanlik makami » arkadasim seytan » cencen » kusur » hocalarin gaflari » fizikhakkinda com