vurulup 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurulup dusmussun

© 2008 - uludağ sözlük

vurulup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurulup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurulup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tremor » tatar » ingvar ambjornsen » tatar bazuka atmaz » mustafa kemal ataturk » fonksiyon » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » ummet celik » yabani » dam ustunde gotunu acan eski sevgili » erol yarar » klang cagrisim » abdullah catli » gamali hac yasagini savunan solcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herpetofobi » grandiyotize » guitar flute and string » kolada gecesi yaratiklari » verememe sendromu » alpaslan dikmen » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » emniyet kemeri » carry on my wayward son » otisabi » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » yar bana varmadi » rusya tarihine keyfi bir bakis » var misin yok musun » lilliputyen varsanisi