vurulup dusmussun 

kapat
  1. grup ekin'in söylemiş olduğu şarkıdır.

vurulup dusmussun

Vurulup düşmüşsün yatarsın kan-revan
    Yatarsın boylu boyunca buz tutmuş bedenin
    Gözlerin açık çözülmemiş yumruğun

Nasıl açmış alnında bir top baharlı karanfil
    Sonsuz uykuya dalarken gövden
    Yıldızlara asılı gözbebeklerin

Vurulup düşmüşsün şarkı söyleyerek ışırken gece
    Kum dağını çözerken tomurcuk
    Haydi yum gözlerini
    Çifte su verirdi
    Bilendi bıçak
    #1701633 (LocK, 29.05.2007 19:36)
  2. (bkz: sen uçtun ben vuruldum)
    (bkz: ezginin günlüğü)
    #1701656 (endless, 29.05.2007 19:42)
  3. gun bizim albümünden grup ekin ezgisidir.
    #3377825 (brcyzdm, 10.05.2008 01:02)
  4. metin turan 'ın yorumu ile ölümsüzleşen çalışma.
    #3389542 (ferfecir, 12.05.2008 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

vurulup dusmussun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vurulup dusmussun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurulup dusmussun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin itiraflari » templar » red kit » hali saha maci ayarlayan insanin yasadigi gerilim » telsimborcumbitsin com » buyuk turk siiri antolojisi » turkcenin yozlasmasi » bir super kahraman olarak moderator » hasan el sabah » trixx a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci