vurulacak yumruk sayisi bakimindan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. burada vurulacak biri vardi onu da ben vurdum
  2. kadin ozu bakimindan yilandir
  3. minibuslerin boy bakimindan yetersiz olmasi
  4. onyargilari kirmasi bakimindan sozluk
  5. tek yumruk
  6. yumruk sov
  7. ask ve yumruk
  8. yumruk
  9. sol yumruk
  10. yildiz yumruk

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurulacak yumruk sayisi bakimindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurulacak yumruk sayisi bakimindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurulacak yumruk sayisi bakimindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurulacak yumruk sayisi bakimindan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bim de eski sevgiliyle karsilasmak » hasmet babaoglu » aydin » hunger » winniethecrusher » liverpool besiktas maci hatira tisortu » bon iver » narsizm » bicim boyacisi » pvh19 » holysin » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » fuck buddy tarafindan terk edilmek » orospu cocugu » libido » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » doktrin » adanaspor » fasizm » patik » gemlik fayi » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » tuvalete tek basina girememek » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » parliament aqua blue icen ogrenci » madame » un chien andalou » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » izmir ekonomi universitesi » kenderuntanbul » trajedya ile komedya