vurula vurula 

kapat
  1. yonca evcimik'in tek güzel şarkısı, 1998 yılından.

Hadi sevin bana ne borcun var
    Ne de minnetini isterim
    Hadi uçur kaçır kendini
    Ben gereken acıları çekerim
    Hadi uyan koparıp yerinden kalbimi
    Sana vereyim
    Yalan bu öğretilenler yalan
    Bırak beni bildiğim gibi seveyim
    Kapına geldim kendime rağmen diye
    Sen beni delimi sandın
    Sonuna kadar açtım sana içimi
    Sana ne ben seve seve yandım
    Yenilirim kendime hiç utanmam
    Aşk ile ölümüm doğumum
    Savunmam sığınmam
    Vurula vurula yürür dururum
    #195803 (redwinemania, 24.04.2006 23:46 ~ 06.08.2006 20:49)
  2. sezen aksu şarkısıdır.
    #443066 (vernon sullivan, 20.07.2006 11:33)
  3. şarkının klibi beraber gittikleri bir tatilde yonca evcimik ve arkadaşları tarafından kendi el kameralarıyla çekilmişti.yonca evcimik'in üzerindeki kostüm de kaldıkları otelin beyaz çarşafından başka bir şey değildir.klip de şarkı kadar harikadır,ne yazıkki hem şarkı hem de klip hakettiği değeri alamamıştır
    #505154 (pislikabidesi, 06.08.2006 16:30)
  4. "hadi uçur kaçır kendini ben gereken acıları çekerim..." diyen şarkı. Büyük insanların şarkısı.
    #767250 (kIran kIrana, 23.10.2006 18:24)
  5. (bkz: gelen vurdu giden vurdu)
    #767262 (patik giyen vampir, 23.10.2006 18:30)
  6. arsivde saklanip ara sira dinlenesi sarkidir, aksamustu sahil kenarinda tam da gunesin batisina denk getirirseniz verdigi keyfi maksimuma cikarabilirsiniz,
    #767269 (dmjoes, 23.10.2006 18:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurula vurula başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurula vurula ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurula vurula nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurula vurula. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bana niye selam vermedin diyen insan » schweppes indian tonic water » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » fantastik facebook gruplari » sozluktekilerin zeka ortalamasi » olympiakos » mekandan ayri ayri ayrilmak » feristah ruh » mirc taki erkek nickleri » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » milgram deneyi » zuvvar » cok guzel hareketler bunlar » teizm » ayrilik kolay mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john leshiba mosheou » aq » fotospor » vaudeville for vendetta » forever slave » erkekleri tavlama yontemleri » mainz » mekkare » desifre olmaktan korkmayan yazar » bir an icin kimsenin entry girmemesi » aqua quorum » aslantepe » yesil » nostalgiaplatz » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun