vurucu tim 

kapat
  1. özellikle plajlarda rastlanan en az 2 erkekten oluşan çoğunlukla ortamda iğreti duran kadınların yüzleri dışında her yeriyle ilgilenen, eliyle sürekli testisini gelecek dış tehditlere karşı koruyan ya da başka amaçlarla testisini tutan, bol bol laf atan topluluk.
    #646271 (karanlikta, 18.09.2006 19:51)
  2. ilk ergenlik döneminde (bkz: götünden bilimsel kavram uydurmak), yani 12-16 yaşları arasında orta yaşlı abilerimizden çokça işittiğimiz bir nitelendirmeydi vurucu tim. o zamanlar "ehe ehi vurucu timim dimi ben" edasıyla adnan aybaba gibi sırıtmaktaydık. lakin öğrendik ki bir anda büyüdüğümüz için birden dar gelmeye başlayan kıyafetlerimiz, birden çıkan tüy bıyıklarımız buna sebepmiş.

vurucu timlik bir rüyaymış
    gözlerimizden akan riyaymış
    sıvazladıkça* çıkan sivilce
    hülyalarda görülen o küpeşte
    vurucu timlik yalanmış
    aslolan elde çıkan nasırmış

not: yahu ergenlik dedim yine içim kalktı bilader. ne fena yıllardı yahu, gülmekten sivilcemin patladığını hatırlıyorum. (bkz: ıyk sözlükte hep abazan muhabbeti var)
    #1375322 (martin edilen, 05.03.2007 00:19 ~ 00:20)
  3. genellikle gece yarısından sonra gösterilen, düşük bütçeli, vurdulu kırdılı aksiyon filmi. Stanley Tong'un yönettiği filmde, Aaron Kwok ve Norika Fujikowa rol almaktadır.

--spoiler--
    Alex ve Darren, Ekip 808 kodlu bir görevi takip eden Şanghaylı iki genç polis memurudur. Şanghay Lung Cheng hattındaki uyuşturucu kaçakçılığını takip etmekte ve Lung Cheng limanından girişi yapılan bir gemi dolusu uyuşturucunun sahibini araştırmaktadır. Bu işin altında olduğunu düşündükleri Bay Ma adlı bir örgüt liderini ve adamlarını takibe alırlar; ancak aslında Bay Ma `nın konudan haberi dahi yoktur.
    --spoiler--
    #2244702 (blakkheim, 01.09.2007 22:36)
  4. abaza timin zıttı olan timdir,keza yakışıklı erkek ya da erkekler için kullanılan bir tabirdir.
    Bu erkekler girdikleri ortamdaki kızların genelini indirmekle meşhurdurlar,tabi kızların kanka olamaları şartıyla.
    #3445336 (Zayi, 25.05.2008 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

vurucu tim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vurucu tim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurucu tim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prison break teki terleme sacmaligi » metin tekin » skydsl » tu kaka bana » klaus schmidt » anne ogul diyaloglari » tv de mac yayini izlerken el kol isareti yapmak » israil » violet hill » sevgiliyi simge durumuna kucultmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci