vurucu tim burton 

kapat
  1. faktorünü şaşırdığım güneş yağı, çubuklu pijamalarım, mangalın isinden yer yer kararmış beyaz atletim, yedi cüceler, ondört kollu devler, ayarını çatıda akrobatik hareketler sonucu tutturabildiğim antenim bir yana vurucu tim börtınım bir yana. öyle delicesine severim, sözlüktü, forumdu, blogtu, spottu, nereye gidersem gideyim benimle gelsin isterim. neden diye sordun mu, sorguladın mı a yazarcığım? ben sorgulamadım, o yüzden bilmiyorum bu adamı neden sevdiğimi, ama sarhoş olsam ilk onu arıyorum, naber baba ya diye sormadan direk derdimi anlatabiliyorum misal. yerini kimsenin bilmediği bir yalnızlık içindeyken hayatımın ikinci tekil şahısı olarak duruma dahil olabiliyor, hem de bana bile hissettirmeden. ama tüm bu saydıklarımdan mı seviyorum içinden çıkamadım. sanırım, galiba gibi muğlak ifadeleri de bir kenara bırakırsak, onu en iyi tanımlayan; "tahtaya kalktığında öğretmen masasına en yakın olan değil çöpe en yakın öğrenci" zincirleme sıçış tamlamasıdır.
    #577926 (kaptan arka kapi, 26.08.2006 02:16)
  2. nickiyle kalbimi kazanmış uuser. * **
    #585917 (aflterxosruanrgise, 28.08.2006 21:33)
  3. dağdan kesilmiş meşe odunu
    elinde gezdirir donunu
    nerden çıkar bilinmez
    insanı hoplatır kart sesiyle
    zangoç dayı nerdesin nerdeee?

uysa da kodum uymasa da kodum ekolünden bi akrostiş
    #612109 (kaptan arka kapi, 06.09.2006 15:26)
  4. hoca birgun gol kenarinda yuruyormus ,gole maya calan adamlari gormus ve sormus ne yapiyorsunuz orda? diye,goldekilerden cevap gelmis gole maya caliyoruz hoca.hoca bu kalirmi bu lafin altinda ne derse begenirsiniz;

- lan ben zikimi dassagimi yikiyorum orda ne mayasi !!!!!
    #612112 (vurucu tim burton, 06.09.2006 15:27)
  5. hakkında bu kadar entry girince evlendik sandığım yazar. tövbe yaa
    #624177 (kaptan arka kapi, 11.09.2006 01:40)
  6. * * *
    #635025 (shencolog, 14.09.2006 21:13)
  7. suç senin degildi.

periler de bal kabagini onlerinde gordukleri icin sectiler, fareler de arabaci olmak icin can atmiyordu... sen vurucu degilsin...

uc harfli bir isim. belki en cok sevdiklerimden... persembeleri hatirlarim seni, bu entry girdigim gibi...

neyse kentlerin insani yalniz hissettirdigi zamanda guzel geyikler, sohpetler, kuslukler, kavgalar, kufurler yagdirdik birbirimize sen bana got derdin ben sana gercek kimligini ibne...

mutluyduk...

simdi sen bu nicki alip sozde beni kekledigini saniyordun, su kaptan arka kapiyla. ama kalbimi catlatmistin.o bir peri, sen de bir fare ama

ben hic balkabagina binmedim...
    #675300 (beter bocek, 28.09.2006 21:46)
  8. rusya'ya gidince sözlükmüş internetmiş kardeşmiş unutmuş yazar..yazıklar olası..
    #1831893 (shencolog, 27.06.2007 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

vurucu tim burton başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vurucu tim burton ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurucu tim burton nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jenna jameson u eve davet etmek » karadeniz de 17 kuyunun 14 unde dogalgaz cikmasi » para toplayip futbolcu transfer etmek » eksimtrak sozluk » oss 2009 » erol barut » fiat albea » agnes » erkek ve mantik » turk kizlarini surekli elestirmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci