vurucam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. binicem ustune vurucam kirbaci
  2. alicam fistigi vurucam kirbaci
  3. binicem sirtina vurucam kirbaci

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurucam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurucam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurucam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurucam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyalarin kadini » tata nano » toni schumacher » makinizm » sphere » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » icmal » we the living » senior reklam yazari » the notebook » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » ahmet hakan coskun » cassio de souza soares lincoln » aqua quorum » liverpool besiktas maci hatira tisortu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nur cintay » dunyanin en seksi kadini » headshot » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » ferhat goter » dtp lilerin milliyetci olmasi » baslik yok » ben sanderson » fewzi1907 » memesi var diye hava atan erkek » el ayari » sen hic ofsayt oldun mu kerim » trafik kazasi » tikky » mekandan ayri ayri ayrilmak