vurmayin yeter 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeter artik vurmayin adam oldu
  2. aah vurmayin lan
  3. vurmayin
  4. vurmayin bize
  5. vurmayin lan olecek
  6. vurmayin olecek
  7. esege gem vurmayin
  8. vurmayin oldu
  9. yeter yeter oleceksek olelim
  10. tamam vurmayin oldum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurmayin yeter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurmayin yeter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurmayin yeter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurmayin yeter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » olympiakos » ying yang » 17 kasim » beyaz muslumanlar » izmir ekonomi universitesi » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » kurt cobain in kullerinin calinmasi » latife hanim » sacmalama hakki » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » avsa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif evlenme teklifleri » hayal » real love » ajansspor com » ruyada oldugunu gormek » bir barbar kendin tartar bir barbar assaglarda » muglakpanda » kestane fisegi » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » michael dawson » gercekdisi » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » suzuk » futbola siyaseti karistirmak » the way