vurmayin abi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurmayin
  2. aah vurmayin lan
  3. vurmayin lan olecek
  4. vurmayin oldu
  5. esege gem vurmayin
  6. vurmayin olecek
  7. vurmayin bize
  8. tamam vurmayin oldum
  9. yere dusene vurmayin genelgesi
  10. yeter artik vurmayin adam oldu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurmayin abi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurmayin abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurmayin abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurmayin abi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben sizofren degiliz » yhunuss » entry de reklam yapmak » selcuk sahin » karl malone » uyurken sutyen takmayan erkek » pilotmont » platonik ask » fethullah gulen » zeka » sikilmis gotun davasi » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » oktar babuna » houston rockets » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » edward norton » seyh riza » ozgur ruh » turkiye de krizin nicel gostergeleri » uludag sozluk lazio taraftarlari » yakisikli futbolcular » sozlukte abartilan seks muhabbeti » suleyman oulare » yolda yururken zenci gormek » sisko ve sisman arasindaki farklar » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » un chien andalou