vurmak istiyorum 

kapat
  1. bugs bunny nin bir bölümde bakıcılığını yapmak zorunda kaldığı, üstündeki penyesi ellerinden sarkan fırlama bir çocuğun repliği.
    önüne gelene "vurmak istiyorum vurmak istiyoruuuum" şeklinde bir isteği vardı.
    #3678826 (bizkitch, 17.07.2008 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurmak istiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurmak istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurmak istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurmak istiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » soverek ayrilanlar » teknosa » sporcu sortunun gecirdigi evrim » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » buraya cikart » agzi pis » tarnally » sozlukte abartilan seks muhabbeti » youtube un kapatilmasi olgusu » ergen e kon teror orgutu » karman corman » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » liverpool besiktas maci hatira tisortu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parliament aqua blue icen ogrenci » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » headshot » ayrilik acisi » ajansspor com » ankara universitesi hukuk fakultesi » oha artik yani » tunceli » hat 4 » aytug » football manager 2009 » bir bayandan beklenenler » en pasakli yazarlar » roma » kizlara deger vermek