vurmak anlaminda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn nin e mail anlaminda kullanilmasi
  2. zaten anlaminda kullanilan ki
  3. dahi anlaminda olmayan da eki
  4. is kanunu anlaminda eski hukumlu
  5. deli kelimesini cok anlaminda kullanmak
  6. kendi anlaminda kaybolmus sozcukler
  7. hizli vurmak vs kuvvetli vurmak
  8. abartma anlaminda kullanilan bokunu cikarmak
  9. dahi anlaminda olmayan da yi ayri yazmak
  10. siyasi iliskilerin komplo anlaminda kotulenmesi

© 2008 - uludağ sözlük

vurmak anlaminda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurmak anlaminda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurmak anlaminda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bas agrisi » d n » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » basbug ataturk » ulu chat » bim » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » pardus 2008 » gunumuz futbol ilkeleri » ergenekonu tersten dusunmek » bl » american pie beta house » kara carsafin yasaklanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » opet » charlie and the chocolate factory » deft » turk futbolunun duran top hastaligi » ilker yasin » maltepeli aslanlar » babayi ukulele calarken yakalamak » cognitive » gerdek gecesi diyaloglari » uludag limonata » algolagni » araf » yan bakmak » coumineol » msn