vurma 

kapat
  1. ozlem tekin'in laubali albumunde bulunan guzel sarkilardan biri.

bir daha düşün indir namluyu
    beni vurma bir daha
    zaten yaralıyım
    aşığım sana ilk kurşundan
    bir vurgun yaptın gittin
    gel bitirme kal yanımda
    zaten yaralıyım
    aşığım sana ilk kurşundan
    "nefret cildirinca"
    aşk bir aciz kalır ki sorma
    tersi olsa bir tek mevsim kalır
    o da sonbahar
    vurma vurma
    bir çift kurşunun kaldı
    biri bana son kurşun sana
    #1589240 (vincent vega, 30.04.2007 11:43)

© 2008 - uludağ sözlük

vurma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vurma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» size oyle geliyorsa oyledir » benim babam seninkini dover » sozlukte bekaret aramak » osmanli devleti » yikik » bankasya dit card cihazi kullanan dugun davulcusu » sacma sorulara sacma cevaplar » cizgi film karakterine asik olmak » akliselimin hakim kilinmasi » maldonado a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games