vurgun yedim 

kapat
  1. mfo' nün agu albümünde yer alan kanımca en az sarı laleler kadar güzel olan şarkı.

ahanda sözleri

aşkta böyle
    derinlere inmeseydin
    sevenlerden başka türlü sevmeseydin
    tapar gibi
    yüzüne yüz sürmeseydin
    geceleri yollarına düşmeseydin
    vurgun yedim
    bu sevdadan vurgun yedim

haram edip
    uykuları bölmeseydin
    ihaneti hoşgörürdüm bilmeseydin
    hain değil
    zalim değil, vicdansızsın
    taş yürekli olduğunu bilemedim
    vurgun yedim
    bu sevdadan vurgun yedim
    #371851 (ne olsun bilmem ki, 24.06.2006 20:27)
  2. fuat güner' in güzel sesi ve aysel gürel' in sözleri ile agu albümünün güzel parçası.
    #492968 (ben miyim, 03.08.2006 16:20)
  3. Muhteşem bir sound u olan şarkı. Hatta son zamanlarda böyle bir parça yapılmadı Türkiye'de. Sözleri ya da diğer özellikleri bilemem ama muhteşem bir sound yakalamış albumu yapan kişi. *

Gitarlar muhteşem olmuş gerek sololar gerek akorla eşlik ettiği yerler. Helal olsun gerçekten.
    #742826 (hendrix, 16.10.2006 01:23)
  4. (bkz: ihaneti hoşgörürdüm bilmeseydin)
    #746856 (hendrix, 17.10.2006 06:38)
  5. şimdi anlıyorum, "o" gittikten sonra neden aylarca kendime gelemediğimi, uykusuz geçen husursuz bırakan, gücümü tüketen ağrıların sebebini; "aşkta derinlere inmek, herkesden başka türlü sevmek..."

bu şarkı neden yıllar önce yapılmadı... vurgun yediğimi bilseydim, tedavisini de bulabilirdim. *
    #751662 (vadideki zumbuk, 18.10.2006 16:15 ~ 16:16)
  6. milli park gibi bir şaheser dururken "sırf ikinci klip çekildi" densin siye çekilmiş mfo şarkısı. milli park'a klip istiyorum mazhar abicim.
    #764691 (insatiable love, 22.10.2006 21:12)
  7. hak etmeyen insanlara hak etmedikleri şeyleri yaşatanları hatırlatan şarkı... vurgun yemek öyle kolay degildir... okyanusun en derinlerine mutlu olmak, iki dünyayı birleştirmek için inmişken; birden dipteki kum sizi içine hapseder de çıkamazsınız bir türlü... nefesiniz daralır, çırpınırsınız da çıkamazsınız. bu vurgun mu diye düşünürsünüz, oysa çamurlar bulaşmış gözlerinize ve okyanusunuz kirlenmiş... o düşüncenin adı aftır... ikinci vurgunsa bıçak gibi saplanır bu sefer ne gözleriniz acır ne kalbiniz, aklınızı söküp atmak istersiniz... unutmak için, kim oldugunu o okynausta ne yaptıgınızı unutmak için...daha da derinleşir o okyanus, göz yaşlarınız dalga olmuş kıyılara çarparken nefes almak sitersiniz...suyüzüne çıkarken geceler erir, gündüzler kararır... vurgun yemişsinizdir, anlamazsınız...

yüzüne yüz sürmeseydin, vurgun yedim... bu sevdadan vurgun yedim
    o hain degildir, zalim hiç degildir sadece vicdansızdır... önceden çekip gitmedegi için vicdansızdır
    #886424 (meyve, 20.11.2006 20:39)
  8. ne yapacağını ve içindekileri kelimelere nasıl dökeceğini bilemeyen, neler yaşadığını bile kavramakta zorlanan insanların yaşadıklarını özetleyen nadide şarkılardandır.
    #1135821 (jai guru de va om, 11.01.2007 00:42)
  9. ihaneti hos gorurdum bilmeseydim diyerek sevenlerden başka nasıl sevildiğini gösteren şarkı.
    #1331356 (gonulcelen, 21.02.2007 20:19 ~ 20:20)
  10. bu sene kader adlı güzide olgunun dönüp dolaşıp hayatıma fon müziği yapmaya yemin ettigini düşündüğüm şarkı.
    pek leziz...
    #2245889 (nektar, 02.09.2007 01:27)
  11. daha önce hiç denenmemiş bir sound ve galiba yapılmış en iyi yerli şarkı.
    #2425012 (Ghost Whisperer, 04.10.2007 05:26)
  12. bir benzeşi ve bence albümdeki en iyisi için; (bkz: silmez gibisin)
    #2425063 (endless, 04.10.2007 06:41)
  13. sakin bir müziği olan şarkıdır. severek dinlenilmektedir.
    #2425116 (LocK, 04.10.2007 08:39)
  14. Mfö' nün güzel bir parçasıdır. Şarkı aşkı çok çok derinlerde yaşayan birinin çektiği aşk acısını anlatmaktadır. O kadar çok sevmişdirki 'ihaneti hoş görürdüm bilmeseydim' diyerek bazı tabuların aşk'a karşı koyamayacağını anlatmıştır.
    #2425344 (bodysuha, 04.10.2007 10:58)
  15. bir ilişkide yapılmaması gerekenlerin tamamını işleyen şarkıdır.
    #3128264 (rakimalboga, 12.03.2008 16:50)
  16. son derece niteliksiz bir parça.
    #3128462 (grand ekinoks, 12.03.2008 17:34)
  17. aşkı doya doya yaşamanın heycanının üstüne bu kadar olgun, bu kadar sakin bir parça yapılabilirdi sanırım. herkesten başka sevdiğini hissetmenin dayanılmaz acısı olsa da öyle bir aşktır ki sadece taş yüreklilikle suçlayabilirsin. "her gün eve gelişinde kapını ben açacaktım, yatakta sessiz sessiz izleyecektim seni; fakat sen o kapıdan içeri hiç girmemişsin, yatağıma da hiç sokulmamışsın, bugün farkettim" şarkısı.
    (bkz: ihaneti hoşgörürdüm bilmeseydin)
    (bkz: sevenlerden başka türlü sevmeseydin)
    #3355387 (HeSTiaReLLLa, 04.05.2008 13:56)
  18. aşkta böyle
    derinlere inmeseydin
    sevenlerden başka türlü sevmeseydin
    tapar gibi
    yüzüne yüz sürmeseydin
    geceleri yollarına düşmeseydin
    vurgun yedim
    bu sevdadan vurgun yedim

sözleriyle can yücel'in baglanmayacaksin şiirini akıllara getiren,

hain değil
    zalim değil, vicdansızsın
    taş yürekli olduğunu bilemedim sözleriyle ağlatan şarkı..
    #3618975 (adini unutan adam, 04.07.2008 15:35)
  19. azer bülbül söylerdi lan,

kurşun yedim,
    sol yanımdan yaralandın mı?
    eyyy can yaralandın mı?
    bıdı bıdı bişeler...
    #3619024 (intihar pompacisi, 04.07.2008 15:44)
  20. birine karşı duyduğun sevgiyi,onun haketmediğini anlayan insanın hissettiklerini yansıtan ve fuat guner tarafından seslendirilen agu albümünden bir mfo şarkısı.
    #3624985 (bionic, 05.07.2008 22:23)
  21. mfö'nün canlı performansta tüm ısrarlara rağmen söylemediği şarkıdır. 5 kez konserine gitmiş biri olarak bir gün dinleyeceğime olan inancım hiç azalmadı.

taş yürekli olduğunu bilemedim
    vurgun yedim
    bu sevdadan vurgun yedim.
    #4209439 (dibi dibi rek, 10.11.2008 00:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurgun yedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurgun yedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurgun yedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurgun yedim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sut ile sigara icmek » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » elma sekerim » dunyanin en seksi kadini » terry grandchester » cemsbg » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » harby » erotik hikayeler » feristah ruh » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » yalnizliktan devren kiralik » oscari kaldirmak » lezce com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » onurude » electric blue » sevmek » hayat arkadasini bulmak » new star soccer 4 » sol elle entry girmek » kestane » belkis akkale » bim in insanliga kazandirdiklari » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » hans zimmer james newton howard » yoresel isinma » arabadaki vites koluna oturan bayan » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » ilki tecavuzdu ikincisi zevk