vurgun olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vurgun
  2. dal da vurgun ye
  3. buyuk vurgun
  4. bir vurgun bu sevda
  5. mavi vurgun
  6. her ayrilik bir vurgun
  7. vurgun yedim
  8. vurgun operasyonu
  9. vurgun yemek
  10. vurgun vurmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurgun olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurgun olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurgun olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurgun olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » tracy chapman » umit karan » sen bekle sen gec » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » teno » veli kucuk » keep the faith » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » collateral » mis kokulu osuruk » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » sabr i cemil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fizikhakkinda com » en pasakli yazarlar » butona kopca demek » sisirdim abdominalleri » iddaa » amsukatif » iskender alin » 80 lerin sonunda cocuk olmak » basulke » dohal » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » fikirtepe » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » tematik entry » vados su