vurgulanmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vu
  2. vual
  3. vualet
  4. vub
  5. vucub dairesi
  6. vucud gelisdirme
  7. vucud ikliminin sultani sensin
  8. vucuda gelmek
  9. vucuda gelmis sozluk tipi insanlar
  10. vucuda mektuplar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

vurgulanmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vurgulanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vurgulanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about vurgulanmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» teizm » erkeklere deger vermek » anneler ogullarini affetmez » esenlikle » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » 20 lerde cocuk olmak » julyde » semih senturk » metric space » telsim tribunu » the fall » kardinalist yaklasim » turkiye de krizin nicel gostergeleri » kestane » avea ya acik mektup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » aytug » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » schweppes indian tonic water » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » kurt » seyh riza » trabzon arena » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » poisongirl » kill for you » habir » vaudeville for vendetta » nokia 8210 » znsrky